ANNE RINTALA Selvänäkijä

Selvänäkijä
Anne Rintala

Erikoisosaaminen
Selvänäkijä
Luontaisterapia
Tarot-tulkinta
Soita numeroon
09 86 255 129
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 329
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään ei tavoitettavissa
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Anne Rintala on monipuolinen selvänäkijä, jolle asiat ilmestyvät sanoina ja kuvina. Anne taitaa myös tarot- ja enkelikorttien käytön. Kortit puhuvat hänelle. Oli tulkinta- tai viestitapa mikä tahansa, Anne välittää viestit sinulle mahdollisimman tarkkaan ja luottamuksellisesti.

Anne voi tarvittaessa ottaa yhteyttä myös omaan oppaaseesi ja välittää hänen viestinsä sinulle. Soittaessasi Annelle voit miettiä jo valmiiksi kysymyksiä, joihin haluat vastauksia. Pidä lähellä myös kynä ja paperia, jotta voit kirjoittaa asioita ja mieleennousevia ajatuksia ylös ja tarkastella niitä rauhassa myöhemmin. 

Anne tekee pyynnöstä myös kaukoparannusta sekä ihmisille että eläimille. Hän onkin seurustellut eläinten kanssa koko ikänsä: hänelle on sitä myötä kehittynyt kyky kommunikoida eläinten kanssa. Anne on vakuuttunut, että eläimet ymmärtävät meitä paljon paremmin kuin me heitä. Sanaton, energeettinen viestintä kuitenkin toimii kumminkin päin, jos vain ihmisellä on aikaa ja halua kuunnella. Eläimillä on myös kyky tunnistaa sairauksia ja hoitaa ihmistä.