Selvänäkijät.Org - Artikkeli

Selvänäkijä näkee menneisyyteen ja tulevaisuuteen

Näkijän tehtävänä on nähdä menneisyytesi ja tulevaisuutesi sekä mahdollisesti enkeleitä ja henkioppaita. Näkijä voi olla selväkuuloinen, selvänäköinen ja/tai selvätuntoinen. Hän tekee havaintoja ja toimii psyykkisellä tasolla.

Näkijä saattaa aistia henkiä, jolloin häntä voidaan kutsua meedioksi. Myös meedio tarvitsee näkijän kykyjä, mutta hänen tietonsa tulevat hengiltä ja ovat pitkälti riippuvaisia henkien toiminnasta. Intuitiiviset ihmiset aavistavat asioita ja tulkitsevat tilanteiden energioita. Meediolla tai selvänäkijällä on kehittynyt kuudes aisti, jonka avulla hän kykenee tekemään selkeitä ja yksityiskohtaisia havaintoja näkymättömästä todellisuudesta.

 

Selvänäkeminen vaatii molemminpuolisen yhteyden

Joskus kuulee sanottavan, että joku näkee hyvin yhdelle mutta ei toiselle. Se ei välttämättä tarkoita näkijän huonommuutta tai paremmuutta. Selvänäkemiseen liittyvät energiat ovat hienovaraisia ja jatkuvassa liikkeessä. Ammattitaitoinen näkijä kertoo näkemistilanteessa, mikäli energiat eivät kohtaa.

 
Monet meediot ja selvänäkijät sanovat, että heidän kykynsä on parhaimmillaan silloin, kun he sitä vähiten odottavat. Sellaisina hetkinä ihminen ei itse yritä omilla ajatuksillaan saada vastausta, joka voikin tulla mieleen kesken arkista aherrusta. Näkijöillä on kuitenkin kyky virittäytyä näkemään tietyllä hetkellä. Esimerkiksi ilmastolliset olosuhteet ja terveydentila voivat vaikuttaa näkemisen psyykkisiin edellytyksiin.

 
Tajunnanvirta palvelussa näkijämme voivat itse valita, milloin he ovat linjoilla, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen näkemistilanteessa

 

Yhteyden ottaminen selvänäkijään

Kun ihminen soittaa näkijälle, hänellä on yleensä jokin ongelma, jonka hän haluaa ratkaista ja josta hän haluaa tietää. Näkijä voi käyttää katsomistilanteessa apuna peli- tai tarotkortteja. Ne aktivoivat psyykkistä näkökykyä, lukevat tilanteen energiaa ja auttavat ongelman ratkaisussa.

 

Tunnetko olevasi tilanteessa, josta ei näytä olevan ulospääsyä? Silloin kannattaa pitää mielessä, että jos on päässyt johonkin huoneeseen, on sieltä oltava myös poistumistie. Tutustu Tajunanvirta -pavelun selvänäkijöihin.
 

Voit lukea ja kuunnella näkijän esittelyn valitsemalla hänen nimensä valikosta. Samalla näet, onko hän linjoilla nyt tai milloin tavoitat hänet. Julkaisemme Tajunnanvirta –palvelun etusivulla suosituimmat vuorossa olevat näkijät.