ILONA NIITTYMÄKI Selvänäkijä

Selvänäkijä
Ilona Niittymäki

Erikoisosaaminen
Selvänäkö
Kaukoparannus
Meedio
Kriisitilanteiden jälkihoito
Kotieläinten kaukoparannus
Soita numeroon
09 86 255 137
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 343
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään ei tavoitettavissa
Huomenna klo 17.00-22.00

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Ilona on yksi pitkäaikaisimmista selvänäkijöistämme ja parantajistamme. Hän on toiminut Tajunnanvirrassa vuodesta 2000 lähtien, voimakkaita näkyjä hän on saanut 14-vuotiaasta. Ilona on monipuolinen ammattilainen, joka ohjaa ja auttaa enkelten parantavalla energialla.
Selvänäkijänä Ilona ei käytä mitään apuvälineitä – hänellä annetaan näkyinä ja selväkuuloisesti kaikki se tieto, mitä asiakas sillä hetkellä tarvitsee.

Ilonassa kohtaat aidosti empaattisen ja ymmärtävän auttajan. Ilonalla on paljon kanta-asiakkaita, jotka kääntyvät hänen puoleensa elämän solmukohdissa. Myös uudet soittajat Ilona toivottaa sydämellisesti tervetulleiksi. Hän on hienotunteinen ja kykenee antamaan iloa ja toivoa siitä, että asiat järjestyvät. Monet asiakkaista sanovat, että Ilonalla on ns. ”parantava” ääni ja nauru.
Ilona on myös saanut kiitosta henkisestä avusta synnytyksissä ja suurissa leikkauksissa.

Meediona Ilona saa yhteyden syntymättömiin lapsiin ja henkimaailmaan siirtyneisiin omaisiin ja läheisiin. Parantajana hän lähettää kaukoparannusta ihmisille ja eläimille. Asiakkaat saavat apua heti, jo puhelun aikana.

Ilona on sydämellinen, lämmin ja positiivinen auttaja. Häneen voit ottaa yhteyttä vaikeissakin asioissa. Soita Ilonalle!