SAGA MALMI Selvänäkijä

Selvänäkijä
Saga Malmi

Erikoisosaaminen
Selvänäkö
Kanavointi
Soita numeroon
09 86 255 178
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 407
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään ei tavoitettavissa
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Olen kanavoija ja selvänäkijä sekä henkinen valmentaja. Välitän parantavaa energiaa ja viestejä enkelikorteilta. Teen puhelinkanavointeja ja toivon, että pyydät minulta apua johonkin tiettyyn tilanteeseen. Kun olet avoin elämästäsi, niin kortitkin ovat sitä.


Kanavointi sopii erityisesti sinulle, joka olet työstämässä henkisyyttäsi ja tunne-elämääsi liittyen ihmissuhteisiisi, työhösi tai mihin tahansa muuhun elämässäsi. Katsotaan yhdessä rakkauteen ja pelkoon pohjautuvia ajatus- ja toimintamallejasi sekä elämässäsi vallitsevia energiakuvioita. Ellemme ole täysin omassa voimassamme, annamme muiden ihmisten vaikuttaa liikaa valintoihimme.

Kanavoinnin avulla voi purkaa aikansa eläneitä ohjelmointeja ja ehkäpä päästä sitä kautta elämässä eteenpäin. Valon maailma kuten enkelit ja muut henkiauttajat jatkavat työtään puhelun päätyttyä. Enkelit viestivät läsnäolostaan tiputtelemalla höyheniä tiellesi ja siitä tiedät, että auttajat ovat liikkeellä.

Voit pyytää puhelinkanavoinnin yhteydessä parantavaa energiaa. Parantaminen voi alkaa jo puhelun aikana tai vaikkapa vasta nukkumaan mentyäsi ja jatkua siis puhelun jälkeen. Kanavoija voi välittää hoitavaa energiaa ja auttaa avaamaan energeettisen tilan parantumiselle. Vain Jumala voi parantaa, sillä Hän on rakkaus. Parantuminen riippuu ihmisestä itsestään mutta myös elämän syy-seuraus -suhteista.

Olen yhden lapsen äiti pääkaupunkiseudulta. Olen Elina Kaarteen kouluttama selvänäkijä ja toiminut rajatiedon parissa vuodesta 2002. Olen opiskellut filosofioita ja uskontoja Helsingin yliopistossa, josta olen valmistunut teologiksi.

Mitä sinä haluat kysyä enkelikorteilta? Soita minulle ja kysy selvänäköistä tulkintaa tilanteeseesi ja/tai henkistä valmennusta. Tavallisesti tavoitat minut ma-pe klo. 9.00 - 15.00 välisenä aikana.